SURIFOOD ZUIDPLEIN HOOG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surifood Zuidplein Hoog. Meer weten? Ontdek meer

3 apr 2024 om 18:59 Hele nette zaak. Eten was netjes verpakt, extra komkommer op tjauwmin, eten is heerlijk, bezorger was vriendelijk, voor mij zijn ze veel netter en scoren ze veel hoger ook op hygiene!!!
3 apr 2024 om 18:12 Heerlijke broodjes snelle bezorging
3 apr 2024 om 13:56 Helemaal goed
23 mrt 2024 om 8:34 Lekker eten maar ik moest 2,5 uur wachten op mijn bestelling
21 mrt 2024 om 18:30 Het eten was Mooi optijd. Eten was zoals altijd prima
14 mrt 2024 om 18:24 Roti kip en Roti vegetarisch, nasi goreng met geroosteerde varkensvlees erg lekker , saus bij geen zoet zuure saus wat ik erg passend vond
14 mrt 2024 om 9:07 Lekkere sautosoep als lunch besteld! Broodje garnaal smaakte ook erg lekker.
9 mrt 2024 om 18:24 Ik had ipv javaanse bamie rijst
9 feb 2024 om 9:00 Bezorger heeft bestelling niet boven (2E VERDIEPING) gebracht, ik moest zelf naar beneden om de bestelling op te halen. Slechte bezorging
2 feb 2024 om 17:47 Wat ik beste is altijd nasi met geroosterde kip saus apart. Simpele maar lekker nasi. Roti kipfilet is goed te doen. Netjes verpakt en aardige bezorgerster saina Surifood is okay
27 jan 2024 om 19:53 sauto soep is hier toch echt het lekkerste. moksi meti heerlijk klaargemaakt.
19 dec 2023 om 18:24 Bestelling zonder pardon of uitleg geannuleerd. Zit je dan te wachten… een kleine 2 uur. Bel dan even om het tijdig te zeggen of even excuses voor het ongemak.