SURIFOOD ZUIDPLEIN HOOG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 274 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surifood Zuidplein Hoog. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 14:30 Eten was lekker en nog warm en het was snel bezorgd
2 jun 2024 om 17:29 Er zat rubber elastiek in het eten, erg jammer. Verder heeft het redelijk gesmaakt.
22 mei 2024 om 11:40 IK WAS DIEP TELEURGESTELD IN DIR NASI MOKSI DIE IK BESTELD HAD, DE MOKSI METI VOND IK NIET GENOEG, ER WAS GEEN PEPER EN SAMBAL WAT ER STANDAARD BIJ MOET HOREN, DE FACHONG EN SJAR SJIEW VLEES WAREN DROOG ZONDE VAN MIJN FUCKING GELD NOOIT MEER!!!!!
17 mei 2024 om 22:20 Kwaliteit eten was goed maar iets meer vlees bij moksi had wel gemogen. Al die extra kosten bij thuisbezorgd is ook steeds meer. Servicekosten en bezorgkosten etc. Totaal 6,25.
21 apr 2024 om 17:31 Moksi meti was héérlijk!!
3 apr 2024 om 18:59 Hele nette zaak. Eten was netjes verpakt, extra komkommer op tjauwmin, eten is heerlijk, bezorger was vriendelijk, voor mij zijn ze veel netter en scoren ze veel hoger ook op hygiene!!!
3 apr 2024 om 18:12 Heerlijke broodjes snelle bezorging
3 apr 2024 om 13:56 Helemaal goed
23 mrt 2024 om 8:34 Lekker eten maar ik moest 2,5 uur wachten op mijn bestelling
21 mrt 2024 om 18:30 Het eten was Mooi optijd. Eten was zoals altijd prima
14 mrt 2024 om 18:24 Roti kip en Roti vegetarisch, nasi goreng met geroosteerde varkensvlees erg lekker , saus bij geen zoet zuure saus wat ik erg passend vond
14 mrt 2024 om 9:07 Lekkere sautosoep als lunch besteld! Broodje garnaal smaakte ook erg lekker.